Ders Muafiyeti Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Bölümümüze kayıt yaptıran ve başka bir üniversiteden alıp başarılı olunan derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler ders seçim aşamasında muaf olacakları dersleri de seçmeleri gerekmektedir. Muafiyet işlemleri öğrenci işleri tarafından gerçekleştirildiğinde seçili olan dersler otomatik olarak not dökümlerine yansıyacaktır.

Misyon

Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nün misyonu arkeolojinin bütün disiplinlerinde uluslararası literatüre ve güncel gelişmelere hakim, donanımlı arkeolog ve akademisyen adaylarını eğitmek ve istihdam edilmeleri için olanaklar oluşturulmasını sağlamak amacıyla bilimsel çalışmalara devam etmektedir.

Vizyon

Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nün vizyonu, çok söylemli bir milenyumda, hakikat duygusu ve merakını yitirmeden, doğru düşünme becerilerini güvenilir bilgiyle birleştiren, yerel ile küresel arasında "düello" değil, bir "düet" yaratmayı arzulayan öğrenciler yetiştirmektir.

Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji Bölümü, Konyaaltı / Antalya
Tel: +90 242 227 4400 (3206)
Tel: +90 242 310 2241